res_bf6dc9213da3a0f960781ac45503db0a_400x400_eor9


În urmă cu trei săptămâni mi-am cumpărat o lentilă Wide pentru telefon. Având în vedere că la iPhone nu e modul wide la cameră să intre mai mulți în cadru atunci când faci un selfie, am zis ca o să-mi fie destul de utilă. Dar…țeapă

Ca tot omul intru pe internet și caut să-mi cumpăr cea mai bună lentilă. Nu m-am uitat cât costă, am zis că dacă tot îmi cumpăr măcar să-mi aleg una care să fie destul de bună pentru telefonul meu.

Într-un final m-am decis la una care o găsisem la un preț rezonabil pe emag. Speram să fie bună. De unde, aș fi vrut eu să fie așa..

Totul bine și frumos.. Am dat comandă, iar a doua zi mi-a ajuns coletul celor de la emag. Nerăbdător să văd cum este lentila și ce poze face, am zis să-i dau o probă.
Bun, pun eu lentila frumos o aranjez să fie perfect dreapta „așa cum îmi place mie în general să fie lucrul perfect drept” și încerc să fac o poza. Surpriză… Scotea pozele in ceață cu niște culori șterse și niste unghiuri de prindere a cadrului din poză de parca erai din filmele cu extratereștri, efectiv te deforma din toate punctele de vedere. Nu mi-a placut…

Hotărât și fără să mai stau pe gânduri am zis „mâine o returnez” zis și făcut.
Am dat mail celor de la emag, mi-au aprobat cererea de retur, a doua zi imediat mi-a trimis curierul să ridice produsul de acasă iar eu nu mai trebuia să aștept decât până să mi se vireze banii în contul meu.

Inițial am crezut că toata operațiunea asta de retur nu durează mai mult de o săptămână, dar de unde, am așteptat mult si bine..

Când cumperi un produs ți-l trimite imediat ca să-ți ia banul din buzunar, dar când e vorba să le ceri banii înapoi pentru că poate nu ești mulțumit in totalitate de acel produs, poți aștepta până îți vine acru..

Mi s-au virat banii în cont tocmai după două săptămâni după ce eu am trimis produsul înapoi… Și asta dupa multe mail-uri trimise la ei să-i tot bat la cap să grăbească lucrurile. Iar chestia asta mi s-a părut puțin cam lipsită de bun simț din partea lor pentru că nu e normal să aștepti atât ca să ți se returneze banii pe un produs de care nu ești total mulțumit. De luat banii ți ia imediat, de returnat abia că-i mai primești înapoi…

Așteptarea unui retur..
Tagged on:             

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *