img_0098


Un nou film românesc care se va difuza în cinematografele din România în primăvara anului 2017, a fost filmat la Reșița și în împrejurimi.

În urmă cu o lună regizorul Iura Luncașu, a făcut un casting unde a ales două protagoniste tinere din Reșița să joace în noul film “Ghinionistul” alături de alți actori renumiți precum Codin Maticiuc, Dorian Popa, Diana Dumitrescu, Gheorghe Visu, Radu Gabriel si Augustin Viziru.

În toată această lună Octombire au avut loc filmările pentru filmul “Ghinionistul” în mai multe locații din Reșița și împrejurimi.

Personal pot spune că mă bucur foarte mult că regizorul a ales ca filmările să se desfășoare la Reșița, pentru că așa mă mai pot simții și eu mândru că se face ceva în orașul ăsta. „nu e chiar așa uitat de lume cum zic alții.

Am avut și eu ocazia să văd câteva secvențe filmate în diferite locuri din Reșița, și a fost o noutate pentu mine să văd cum se filmează în acest oraș un film românesc care va fi difuzat în toate cinematografele din România. Așadar, nu mai rămâne decât să aștept cu nerăbdare până anul viitor în primăvară când va fi premiera filmului și voi merge cu entuziasm sa vizionez noul film “Ghinionistul” regizat de Iura Luncașu, și filmat chiar în orașul unde locuiesc. Mult succes!
“Ghinionistul” s-a filmat la Resita
Tagged on:             

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *