IMG_0034


Trebuie să recunosc că la început când mi-am făcut Snapchat, habar nu aveam ce înseamnă și cum să umblu pe el.. Dar după o perioadă scurtă de utilizare pot spune că m-am „împrietenit” foarte bine cu acea aplicație și acum chiar a început să-mi placă ideea și modul în care se utilizează.

Zilele astea m-am uitat întâmplător pe YouTube la un interviu unde cineva spunea că „Nici acum nu a învățat sa folosească Snapchat-ul pentru ca i se pare ceva foarte greu și cu multe bătai de cap.” și aici vorbim de un om in toată firea care e regizor și plus ca mai avea și nu știu ce blog… „Probabil avea nevoie de un tutorial special încât să prindă câteva idei pe acolo… :))”

Bun, am mai spus că la început și eu eram la fel ca acel om unde nu știam pe ce lume mă aflu când intram acolo, dar totuși să nu exageram că nu e ceva chiar atat de sofisticat încât să ai nevoie de luni de zile de învățare sau mai știu eu ce..

Ok, pentru unul care intră pentru prima dată pe Snap, săracul are impresia ca a ajuns pe „Pluto” dar când începi să te acomodezi cu toate funcțiile și înveți să „Snapchat’uesti” acolo, chiar o să ți se pară fun.

Eu nu intru zilnic și chiar nu vreau să exagerez cu chestia asta, pentru ca unii chiar mai exagerează și postează tot felul de chestii uneori chiar neinteresante. Dar să mai faci câte un Snap pe săptămână fie cu prietenii, fie că adaugi la povestea ta, e super „mișto” așa cum ziceam..

Deci, dacă încă nu știi „ce wtf e cu aplicația aia” eu zic că merită sa încerci să vezi cum e și poate o sa-ți placă! Dacă crezi ca necesită prea multe bătai de cap, atunci las-o așa..:))

Snapchat, distractiv, sau bătaie de cap?!
Tagged on:                 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *